Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

На море в Созопол

 • На море в Созопол
 • На море в Созопол
 • На море в Созопол
 • На море в Созопол
 • оценка:
 •  0/5


  Къща за гости Дион се намира в центъра на гр. Созопол. Къщата е разположена в новата част на града и е в близост до централния плаж.
  Настаняване:
  Тризвездната къща за гости предлага настаняване в апартамент с две спални, студио, двойна и тройна стаи. Всички помещения са със самостоятелен санитарен възел, разполагат с кабелна телевизия, хладилник и тераси. Студиото и апартаментът имат и оборудвани кухни. Всички стаи са климатизирани. Гостите имат и свободен достъп до Интернет.
  Дион има ресторант, в който може да опитате от предложенията от богатото меню, както и кафене. Освен това в близост до къщата има множество магазини и заведения.
  Къща за гости Дион съчетава домашен уют и спокойствие с оживения и модерен център на града. Къщата е подходяща както за семейна почивка, така и за ваканция с приятелите. Плажът, който е само на няколко минути пеша, морският бриз и топлите слънчеви лъчи са гаранция за незабравимо изживяване.
  Старата част на града е обявена за архитектурно-исторически резерват. В него може да разгледате запазени паметници с хилядолетна история, музеи, възрожденски къщи. Интерес предизвикват тракийски надгробни могили и античните некрополи. Могат да се видят и крепостни стени, датирани от VI в.
  В близост до града са разположени и няколко къмпинга „Смокиня”, „Каваци” и „Градина” са едни от най-популярните от тях. В Созопол има и добри условия за риболов и конна езда.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви