Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Немска Овчарка си търси партньорка

 • Немска Овчарка си търси партньорка
 • Немска Овчарка си търси партньорка
 • Немска Овчарка си търси партньорка
 • Немска Овчарка си търси партньорка
 • оценка:
 •  0/5


  Красив и благороден Немец си търси партньорка за потомци. Чистокръвен на 2 години. Предлага и собствен терен- двор.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви