Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Nitro OBD2 чип тунинг за дизел и бензин

  • Nitro OBD2 чип тунинг за дизел и бензин
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Тип: Други


Най-евтиният и удобен чип-тунинг за дизелови и бензинови двигатели
Устройство за самостоятелен чип-тунинг на почти всички модели дизелови и бензинови автомобили разполагащи с OBD2 букса за диагностика.
При стартиране наблюдава шофирането в продължение на 200 км. и съставя нови карти, съобразени с всички ваши специфични условия на шофиране обработени по заложения в устройството алгоритъм, така че да няма никакъв риск за двигателя.
Не променя оригиналния фърмуер на автомобила. Когато устройството се премахне двигателя ще продължи да работи със заводския програмен режим.
-
Инсталация и калибриране на устройството
 
1 - Махнете ключа от контакта.
2 - Намерете OBD2 конектора в колата си и включете устройството в него.
3 - Поставете ключа в стартера и завъртете ключа на първа степен, т.е. само да се включи електрозахранването на автомобила, без да се включва стартера.
4 - Натиснете бутончето за нулиране за около 7-10 секунди. След отпускане на бутона по, просто изчакайте около 1 минута. (Устройството започва да установява връзка с ECU на автомобила)
5 - След изтичане на 1 минута стартирайте двигателя.
6 - Заредената програма в устройството ще разпознае вашия автомобил и шофьорските ви навици, след шофиране в разстояние на около 200 км и след това ще състави нови горивни таблици за да съвпадат перфектно за постигане на заложените в софтуера параметри (максимална икономия на гориво или максимална мощност и въртящ момент).
-

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви