Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 20.10.2016 11:01 !

НОВ автомобилен навигатор Garmin nuviCam LMT

  • НОВ автомобилен навигатор Garmin nuviCam LMT
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново


nuviCam е с вградена камера, която постоянно записва вашето пътуване и допълнителни функции, които повишава осведомеността на водачите. nuviCam LMT отвежда GPS автомобилната навигация на съвсем ново ниво.
Иновативен дизайн
Искате ли да видите по-отблизо маршрута си 6.0-инчовият стъклен дисплей е с висока разделителна способност и мултитъч. nuviCam разполага с магнитна стойка, която осигурява сигурно закрепване и зареждане по врмеме на шофиране.
Подробни карти с безплатна актуализация
nuviCam LM идва с подробна карта на Цяла Европа. С безплатните доживотни актуализации?, вашите маршрути ще бъдат отразени в най-съвременните карти, интересни точки (POI) и навигационна информация. Новите карти са на разположение за изтегляне за полезния живот на вашето GPS устройство - без абонаменти и без такси !
Премиум функционалности
Едно от най-функционалните преносимо автомобилно навигационно устройство, което някога е стъпвало по магистралите. nuviCam LM предлага най-новите премиум функции, който обикновено се среща само в луксозните автомобили. Например, Forward Collision Warning2 ще ви предупреждава, ако шофиране прекалено близо до автомобила пред вас. Или, ако се отклоните от пътя или навлезете в насрещното движение, ще видите и чуете Lane Departure Warning2 сигнали.
Вградена камера
Предлагащата защита на "очевидеца, който никога не мига," nuviCam LM идва с вградена, с висока разделителна способност камера, която записва вашето пътуване. В случай на сблъсък G-сензора за откриване на инциденти автоматично ще запамети файловете. GPS-а записва точно къде и кога е настъпило събитието. Възможността за завъртане на обектива на устройството ви позволява да регулирате ъгъла на камерата за по-добър запис в зависимост от това дали сте монтирали nuviCam на предното стъкло или на таблото.
Можете да възпроизвеждате видеото на вашия голям, 6,0-инчов дисплей - и дори да видите карта на мястото, където сте били, по време на инцидента. Ако желаете, можете дори да гледате видеото по-късно на вашия компютър. nuviCam има и функция за снимки, която ви позволява да заснемате статични изображения. Това ви дава възможност да свалите устройството от вашия автомобил, за да правите снимки на нанесените щети при инцидент. За съхранение на вашите записи на видео данните, 4 GB microSD™ карта (клас 4 или по-висока) е включена към устройството.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви