Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 16.10.2016 11:46 !

НОВ NEW Платформенa Електроннa везна кантар Кантарекс до 40кг

 • НОВ NEW Платформенa Електроннa везна кантар Кантарекс до 40кг
 • НОВ NEW Платформенa Електроннa везна кантар Кантарекс до 40кг
 • НОВ NEW Платформенa Електроннa везна кантар Кантарекс до 40кг
 • НОВ NEW Платформенa Електроннa везна кантар Кантарекс до 40кг
 • оценка:
 •  0/5
 • Състояние: ново
 • Доставката се поема от: купувача

НОВА Търговска Електронна Везна кантар КАНТАРЕКС до 40кг от серия BX са прецизни измервателни електроуреди предназначени за работа в търговски и производствени обекти. Всички Електронни везни на Фирма КАНТАРЕКС БЪЛГАРИЯ имат гаранция минимум 12 МЕСЕЦА. Основна характеристика на Търговска Платформена Електронна Везна KANTAREX до 40кг е точност и бързина в установяването на теглото на стоките. Професионалната Електронна везна до 40кг разполага с три дисплея (прозорчета): от към страната на продавача (търговеца) и от страната към клиента (купувача), в тях се посочва цената за 1кг, теглото на стоката и общата стойност в лева или друга валута. Търговска Електронна везна до 40кг от тази серия BX имат нов процесор за бързо установяване на теглото, вградена памет за запаметяване на информация до 7 артикула, нов двуредов LCD дисплей със зелена подсветка и енерго спестяваща функция при работа на акумулаторно захранване. Везните на „ КАНТАРЕКС БЪЛГАРИЯ „ имат интерфейс RS232, и платформа с размери 370х260мм и върху нея може да се поставят различни съдове в зависимост от вида и обема на продаваните стоки. Търговската Електронна везна до 40кг разполага с бутон - тара/нулиране/, притежава функция „Броене” позволяваща везните да се използват за търговски и технически цели. Захранването на ПРОФЕСИОНАЛНА Платформена Електронна Везна до 40кг се осъществява на ток или посредством вграден акумулатор, зареждащ се веднъж месечно.
Електроуредът на тази цена е БЕЗ гаранция , ако желаете той да бъде с гаранция , трябва да добавите към цената му за : 12 месеца + 10,00лв. ; 24 месеца + 20,00лв. ; 36 месеца + 40,00лв. ; 48 месеца + 80,00лв. !!!
ВНИМАНИЕ !!!! Уредите от серията не са подходящи за търговски обекти , защото не могат да се сертифицират от ДАТМН и употребата им в търговски обекти си е на Ваша отговорност !!!

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви