Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

НОВ NEW Професионален Платформен Електронен кантар везна Кантар

  • НОВ NEW Професионален Платформен Електронен кантар везна Кантар
  • НОВ NEW Професионален Платформен Електронен кантар везна Кантар
  • НОВ NEW Професионален Платформен Електронен кантар везна Кантар
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: купувача

НОВ Професионален Електронен Кантар Кантарекс до 150кг е измервателен електроуред с висока прецизност, разработен и произведен в условията на функционираща Система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2008. Платформените Везни на Кантарекс имат интерфейс RS232 и са снабдени с голям електронен дисплей със собствена подсветка, собствено захранване, захранване на ел.ток, ценоизчисляваща функция, отброяват направените измервания и сумират цените на измерените стоки за един купувач. Платформен Електронен Кантар KANTAREX до 150кг разполага с вградени допълнителни устройства и функции като информация за състоянието на акумулаторната батерия, термометър, подсветка на дисплея, бутон за тариране/нулиране. Платформен Електронен Кантар до 150кг се характеризира с бърза работа, ергономичен и удобен дизайн, бърз процесор за теглене и пресмятане. Означението “С” на Платформен Електронен Кантар до 150кг означава възможност за ценообразуване, а означението “Р” – везна за пощенски цели. Нов Професионален Електронен Кантар до 150кг притежава функция „Броене” позволяваща везните да се използват за търговски и технически цели.
Електроуредът на тази цена е БЕЗ гаранция , ако желаете той да бъде с гаранция , трябва да добавите към цената му за : 12 месеца + 10,00лв. ; 24 месеца + 20,00лв. ; 36 месеца + 40,00лв. ; 48 месеца + 80,00лв. !!!
ВНИМАНИЕ !!!! Уредите от серията не са подходящи за търговски обекти , защото не могат да се сертифицират от ДАТМН и употребата им в търговски обекти си е на Ваша отговорност !!!
ДОСТАВКА
1. Стоката ще бъде доставена с куриерска фирма „Еконт”. Времето за доставка е 48 часа;
2.Стоката ще бъде изпратена до 24 часа след потвърждаване на поръчката;

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви