Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Нова фирма 1 ден- Е/ООД- 204 лв, ЕТ- 80 лв с всички такси

 • Нова фирма 1 ден- Е/ООД- 204 лв, ЕТ- 80 лв с всички такси
 • оценка:
 •  0/5

  Експресни регистрации, пререгистрации, всякакви промени, прехвърляне, заличаване на фирми за Варна и региона и дистанционни услуги за цялата страна.
  При нас спестявате нотариална заверка на заявлението.
  Експресно- ЕТ- 80 лв, Е/ООД- 204 лв с държавните такси и удостоверение с БУЛСТАТ и спестявате по 6 лв допълнителна нотариална такса.
  ДЗЗД- регистрация, промени, прекратяване- 70 лв с всички такси.
  Поръчки за печати, допълнителни регистрации- ДДС, НОИ, Комисия за защита на личните данни.
  ДИСТАНЦИОННИ РЕГИСТРАЦИИ за тези, които желаят да се възползват от услугите ни и не са във Варна. Подробности, услуги и цени вижте в сайта ни!
  “АВЕ КОМЕРС” ЕООД от 1990 г обслужи административно и консултира хиляди търговски и граждански дружества и еднолични търговци, получили начален старт чрез нас някои, от които успешно утвърдени в национален и международен мащаб.
  Какво Ви предлагаме при предоставяне на услугата по регистрация на търговци по Търговския закон и на граждански дружества по Закона за задълженията и договорите?
  1. Предоставяме Ви безплатна консултация, относно най-подходящата за Вас и Вашата дейност форма за извършване на съответната дейност.
  2. Съставяме документите, необходими за Вашата регистрация, както и Ви предоставяме консултация, относно останалите документи, които трябва да получите от административни и други органи, ако са необходими такива. Снабдяването с удостоверение за пререгистрация от съда е включено в услугата, която Ви предлагаме.
  3. Спестяваме Ви чакането и ходенето до Агенцията по вписването. С това се занимаваме ние.
  4. Накрая получавате от нас удостоверение за актуално състояние с отразени всички обстоятелства по исканата от Вас регистрация, включително ЕИК /БУЛСТАТ/ само срещу държавна такса, като нашата услуга по получаване на удостоверението е безплатна за Вас.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви