Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Нова Година в Крагуевац - екскурзия с автобус от София - Ранни записвания!

 • Нова Година в Крагуевац - екскурзия с автобус от София - Ранни записвания!
 • оценка:
 •  0/5

  Дата на отпътуване: 30.12.2016
  Цена на човек 335 лева
  ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
  ДЕН
  1
  София - Крагуевац
  ~300 km
  4:30 ч. - отпътуване от Пловдив (бензиностанция OMV до хотел ”Санкт Петербург”, заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително). Отпътуване от София в 7:00 ч. от площад ”Александър Невски”, 7:30 ч. от автогара ”Сердика”, по маршрут Калотина - Крагуевац. Кратка пешеходна разходка в центъра на Крагуевац, първата столица на съвременна Сърбия: Църквата ”Света Троица” и сградата на стария Парламент, Амиджа конак, Първа гимназия, главната търговска улица. Свободно време. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
  2
  Крагуевац - Белград - Крагуевац
  ~290 km
  Закуска. Свободно време в Крагуевац с обяд в ресторанта на хотела, или по желание: автобусна екскурзия до сръбската столица Белград. Панорамна обиколка: Нови Белград, ”Св. Сава” - най-големият действащ православен храм в света, булевард ”Крал Милан”, Скупщината, Площада на Републиката, крепостта Калемегдан. Свободно време в историческия център. Обяд (сух пакет). Връщане в Крагуевац. Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нощувка.
  3
  Крагуевац - Опленац - Крагуевац
  ~80 km
  Закуска. Обяд. Следобед - свободно време или по желание: екскурзия до Топола и Опленац. Посещение на историческия комплекс с църквата ”Св. Георги” - един от най-красивите православни храмове в Сърбия, с мавзолея на кралската фамилия Караджорджевичи. Връщане в Крагуевац. Вечерта - трансфер от хотела до центъра на града и втора празнична вечеря с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в ресторант ”Балкан”. Трансфер до хотела. Нощувка.
  4
  Крагуевац - Ниш - София
  ~300 km
  Закуска. Отпътуване за България. По пътя - посещение на град Ниш и кратка пешеходна разходка в центъра: площадът на Освобождението; Нишката крепост; пешеходната улица ”Обреновичева”; Казанджийското сокаче. Свободно време. Пристигане в София на автогара ”Сердика” и площад ”Александър Невски” вечерта.
  ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  Транспорт с комфортен туристически автобус
  3 нощувки със закуски в хотел Sumarice *** (или подобен) в Крагуевац
  1 вечеря в ресторанта на хотела
  1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню, неограничена консумация на местни напитки (алкохолни и безалкохолни) в ресторанта на хотела на 31.12
  1 празнична вечеря с жива музика и богато меню (без включени напитки) в ресторант ”Балкан” в Крагуевац на 01.01 (вкл. трансфер от хотела до ресторанта и обратно)
  2 обяда в ресторанта на хотела (или обяд - сух пакет за записаните на допълнителна екскурзия до Белград)
  Туристическа програма в Крагуевац и Ниш
  Застраховка ”Помощ при пътуване в чужбина” с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания ”Армеец”
  Екскурзоводско обслужване.
  ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  Екскурзия до Белград
  Екскурзия до Опленац
  Входна такса за историческия комплекс Опленац (400 RSD)
  Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание, и градски транспорт
  Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (гарантиран при мин. 10 заявили туристи).

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви