Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Нова година в Пролом Баня - Ранни записвания! ШОК оферта!

 • Нова година в Пролом Баня - Ранни записвания! ШОК оферта!
 • оценка:
 •  0/5

  Дата на отпътуване: 30.12.2016
  Цена на човек 480 лева
  ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
  ДЕН
  1
  Пловдив - София - Ниш - Пролом Баня
  ~370 km
  4:30 ч. - отпътуване от Пловдив (бензиностанция OMV до хотел ”Санкт Петербург”, заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително). Отпътуване от София в 7:00 ч. от площад ”Александър Невски”, 7:30 ч. от автогара ”Сердика”, по маршрут София - Ниш - Пролом баня. По пътя - пешеходна разходка в Ниш: пешеходната улица ”Обреновичева”; Казанджийското сокаче, Площада на освободителите, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Наисус. Свободно време. Отпътуване за Пролом Баня. Настаняване в хотел ”Radan” ***. Вечеря (блок-маса). Нощувка.
  2
  Пролом Баня - Дяволският град - Пролом Баня
  ~50 km
  Закуска (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела - закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). По желание: екскурзия до Дяволския град, защитена местност, в която са формирани два природни феномена - 202 скални пирамиди с височина до 15 метра и два извора с вода с висока киселинност и минерализация. Посещението на Дяволския град включва изкачване до главната платформа в комплекса, откъдето се открива невероятна панорама към скалните пирамиди и планината Радан. Свободно време. Връщане в хотела. Празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нощувка.
  3
  Пролом Баня
  Закуска (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела - закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). Празнична вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.
  4
  Пролом Баня - София
  ~240 km
  Закуска (блок маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела - закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара ”Сердика” и площад ”Александър Невски” вечерта.
  ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  Транспорт с комфортен туристически автобус
  3 нощувки със закуски в хотел ”Radan” *** в Пролом Баня
  3 обяда на блок-маса
  1 вечеря на блок-маса в ресторанта на хотела
  1 празнична новогодишна вечеря на 31.12 в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
  1 празнична вечеря на 01.01 в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
  Ползване на СПА център в хотела (закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи, солена стая, парна баня и тепидариум, вкл. ползване на хавлии)
  Пешеходна разходка в Ниш
  Застраховка ”Помощ при пътуване в чужбина” с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания ”Армеец”
  Екскурзоводско обслужване
  ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  Екскурзия до Дяволския град
  Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание
  Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (гарантиран при мин. 10 заявили туристи).

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви