Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 15.10.2016 07:50 !

НОВА NEW Професионална Платформена Електронна везна кантар

 • НОВА NEW Професионална Платформена Електронна везна кантар
 • НОВА NEW Професионална Платформена Електронна везна кантар
 • НОВА NEW Професионална Платформена Електронна везна кантар
 • НОВА NEW Професионална Платформена Електронна везна кантар
 • оценка:
 •  0/5
 • Състояние: ново
 • Доставката се поема от: купувача

Разгледайте всички наши артикули тук http://onlinestore.bazar.bg/ . Всички артикули ги изпращаме по куриерска фирма Еконт Експрес ООД с възможност да ги тествате лично преди да ги заплатите !!!
НОВА Платформена Професионална Електронна Везна KANTAREX до 1 000кг е измервателен уред с висока прецизност разработен и произведен в условията на функционираща Система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2008 и предназначени за използване в търговията на дребно, складове, пазари, производства, лаборатории и домакинства. Серията на КАНТАРЕКС БЪЛГАРИЯ включва широка гама платформени решения за теглозимерване с европейски СЕ и М сертификат за одобрен тип. Платформена Електронна Везна КАНТАРЕКС до 1 000кг е снабдена с ценоизчисляващи функции, на нея могат да се отброяват направените измервания и да се сумират цените на измерените стоки за един купувач. Във всички Електронни везни от серията са вградени допълнителни устройства и функции като информация за състоянието на акумулаторната батерия, термометър, подсветка на дисплея и др. Устройствата от гамата са двуинтервални и се различават по максималния обхват, който е от 15 кг до 4 000 кг. Означението “С” означава възможност за ценообразуване, а означението “Р” – везна за пощенски цели.
Електроуредът на тази цена е БЕЗ гаранция , ако желаете той да бъде с гаранция , трябва да добавите към цената му за : 12 месеца + 30,00лв. ; 24 месеца + 60,00лв. ; 36 месеца + 120,00лв. ;
ВНИМАНИЕ !!!! Уредите от серията не са подходящи за търговски обекти , защото към настоящия момент не могат да се сертифицират от ДАТМН и употребата им в търговски обекти си е на Ваша отговорност !!!

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви