Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Новата 2017-та година на остров Мавриций

 • Новата 2017-та година на остров Мавриций
 • оценка:
 •  0/5


  Остров Мавриций - неподправен тропически рай, заобиколен от коралови рифове, нежно обгърнат от бели пясъчни плажове, първокласни хотели и най-романтичните залези… Омайна природа, божествени комбинации от цветове и изящни форми, архитектура с колоритен креолски привкус, екзотична мозайка от холандско, британско и френско културно влияние, впечатляващи планини, вулканични езера…Подарете си тази мечта!
  Първи ден 26.12.2016
  Среща на летище София (терминал 2) и полет за Истанбул с Turkish Airlines в 21:35 ч. Кацане в Истанбул в 23:05 ч.
  Втори ден 27.12.2016
  Отпътуване в 01:10 ч. от Истанбул до Мавриций. Пристигане на острова в 12.55 ч. Посрещане от представител на фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.
  Трети ден 28.12.2016
  Свободен ден за плаж и развлечения. Вечеря. Нощувка.
  Четвърти ден 29.12.2016
  Закуска. Свободен ден за плаж или по желание екскурзия „Екзотичния север на остров Мавриций“ с разглеждане на националната ботаническа градина Памплемус, създадена в началото на 18-ти век. Тук ще се срещнете с повече от 500 вида редки растения, красиво аранжирани сред езера и ще се запознаете с кралицата на водната флора, най-голямата водна лилия - Виктория Амазоника и уникалната палма Талипот, която цъфти веднъж на около 100 г. Следва обяд в местен ресторант. Турът продължава с посещение на фабрика за захар, където ще научите историята на търговията със захар и ще имате възможност да опитате някои екзотични сортове захарна тръстика. Свободно време за шопинг в стилен район на столицата Порт Луис. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
  Пети ден 30.12.2016
  Закуска. Най-добрият начин да избягате от стреса на градския живот и да възстановите вътрешния си мир, е да се възползвате от възможностите, които ще ви предложи морския круиз L‘ile aux Cerfs с посещение на малките необитаеми острови около Мавриций. Тяхната естествена непорочна красота има лечебен ефект, върху всеки, който мечтае за божествена тишина и спокойствие, сред усамотението на приказни райски плажове… само Вие, вашите любими хора и безкрайните води на океана. На това място, човек се чувства слаб пред мощта на океана, невеж пред мъдростта на природата и блажен под галещите лъчи на слънцето. Опитен екипаж ще се погрижи за вашето настроение и ще организира обядът ви сред тюркоазената лагуна и уникалните цветове на Мавриций, които ще ви приветстват и поканят да се слеете с безвремието. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
  Шести ден 31.12.2016
  Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения. Подготовка за празника. Новогодишна гала - вечеря в ресторанта на хотела и посрещане на Новата 2017-та година. Нощувка.
  Седми ден 01.01.2017
  Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения или по желание включване в екскурзия „Креолски изкушения“ с разглеждане на Порт Луис. Разходката до столицата на Мавриций ще ви преведе през страниците на многоцветната история и мултикултура на острова. Гастрономичните изненади на това място нямат край. Най-вкусните ястия са вълнуваща смес от стилове, където традиционните френски сосове са обогатени от елегантното смесване на подправки, характерни за креолската традиция. Следва посещение на автентична местна къща, където ще можете да опитате типичната закуска „самоса“. Екскурзията продължава с посещение на малко креолско селце, където домакинята ще ви посвети в тайните на местната кухня и ще ви приготви креолски изкушения достойни и за най-изтънчения вкус. Връщане в хотел. Вечеря. Нощувка.
  Осми ден 02.01.2017
  Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения или по желание организиране на шопинг тур до столицата Порт Луис в крайбрежната зона за развлечения Каудан и посещение на местния колоритен пазар, където ще се потопите сред ухание на подправки, гирлянди от жасминови цветове и изобилие от тропически плодове и етнически бижута. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
  Девети ден 03.01.2017
  Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела и трансфер за летището. Полет за Истанбул в 20:35 ч.
  Десети ден 04.01.2017
  Пристигане в Истанбул в 04.15 ч. Следва полет до София в 07.50 ч. Пристигане в България, София в 09.10ч.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви