Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

АН99 - изработка и монтаж на надгробни паметници в София

  • АН99 - изработка и монтаж на надгробни паметници в София
  • АН99 - изработка и монтаж на надгробни паметници в София
  • АН99 - изработка и монтаж на надгробни паметници в София
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: купувача

Фирма АН99 има над 20 години опит в сферата на проектиране, изработка и монтаж на надгробни паметници. Фирмата продължава традицията в каменоделството, като фокусът е да се произвеждат първокласни възпоменателни плочи, настилки, урни и облицовки от мрамор, гранит, триплекс и варовик. Екипът на АН99 ще предложи рисувани  портрети върху черен гранит, възможност за порцеланови снимки, безплатни консултации в удобно време за вас и професионални съвети, които ще ви помогнат да направите  правилния избор за оформлението на гроба. АН99 има хиляди проекти в портфолиото си, защото екипът вярва в качествената изработка и отношение към всеки детайл на паметника.

С АН-99 ще откриете невероятна складова база с много богато разнообразие от материали, готови паметници и продукти, последна техника за рязане и изработка и отношение,  което е насочено към желанията на клиента. Поръчайте надгробни паметници от черен гранит на ниски цени сега.
 Високо квалифицираните служители на АН99 са винаги до вас в моментитите, когато имате най-голяма нужда от професионална  подкрепа при избора на надгробен паметник и допълнителни функционалности в сферата. Доверете се на екипа, посетете уебсайта за повече информация, запитвания и адреси.
Обадете се на телефони: 0898 465 230, 0878 825 217, 0897 814 333 за повече информация или ни посетете на адрес: ул. Владимир Зограф 112А, София.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви