Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 31.07.2021 00:32 !

Голяма масивна селска къща близо до гора с красив изглед към Стара планина

  • Голяма масивна селска къща близо до гора с красив изглед към Стара планина
  • Голяма масивна селска къща близо до гора с красив изглед към Стара планина
  • Голяма масивна селска къща близо до гора с красив изглед към Стара планина
  • Голяма масивна селска къща близо до гора с красив изглед към Стара планина
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: продавача

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: BOR 006
Предлагаме за продажба масивна триетажна къща в уреденото балканско село Врачеш, близо до Ботевград. Къщата се намира в края на селото. Зад нея започва борова гора, а пред нея тече малка рекичка. Околните къщи са добре поддържани и обитаеми. Имотът е с южно изложение, много слънчев, с прекрасни гледки към гористите склонове на Стара планина. Състои се от:
Първи етаж- голямо и светло антре, от което се влиза в трапезария с прилепена към нея кухня. В стаята има огромна камина. Тук също има и две големи мокри помещения, както и гараж. През вътрешно стълбище стигаме до вторият етаж. Тук имаме пет спални помещения, като двете са залепени една до друга ( преходни ). Другите три са самостоятелни, като от спалните има достъп до външна тераса. Антрето е голяма и просторна ниша за вграден гардероб. На третия покривен етаж има допълнителна спалня, както и две големи подпокривни пространства, идеални за съхранение на вещи ( могат да се превърнат и в стаи ). Покривът не е хидро и топлоизолиран. Откъм северната фасада на сградата има две междинни тераски с гледка към боровата гора. До тях се излиза от стълбището.
Имотът е за довършване, като стените са финно шпаклвани, подовете са на мазилка. Има инсталирано подово електрическо отопление, дограмите са двойни дървени, имат нужда от освежаване. Някои от стъклата са за подмяна. Мокрите помещения са на мазилка. Пред входа на къщата има голяма бетонена площадка/ патио. В задния двор на вилата се намира голямо орехово дърво. Къщата разполага с трифазен ток и канализация.
Врачеш е голямо и много живо село с перфектна инфраструктура с множество магазини. Газифицирано е в по- голямата си част. Намира се много близо до Ботевград и през АМ Хемус е само на 40 минути от София.

КОМЕНТАР

Остави оценка: