Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 17.11.2023 14:25 !

Консервативна хирургия в Стоматологична клиника Ведра Дентал

no image
  • Консервативна хирургия в Стоматологична клиника Ведра Дентал
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: лично предаване

Консервативната хирургия в стоматологията представлява съвкупност от процедури и методи, които имат за цел запазването на зъбите чрез минимално инвазивни техники. Тази подходяща комбинация от естетика и функционалност позволява на пациентите да запазят своите естествени зъби дълги години, като същевременно се избягва излишното премахване на зъбни тъкани.

Процедури в консервативната хирургия в стоматологията

Кариесно лечение: Консервативната хирургия започва с премахване на зъбния кариес. Този процес включва отстраняване на засегнатите тъкани и възстановяване на увредената област с пломба. Модерните материали позволяват на стоматолозите да изберат цвета на пломбата така, че тя да съвпада с природния цвят на зъба, осигурявайки естетичен външен вид.

Ендодонтско лечение: Това лечение се извършва, когато инфекцията достигне до зъбното място (пулпата) и причини болка и възпаление. Процедурата включва премахване на инфекцията, почистване на кореновите канали и запълване със специален материал. Това позволява запазването на зъба, вместо да се наложи да бъде изваден.

КОМЕНТАР

Остави оценка: