Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Магазин за кашони и опаковъчни материали в София

  • Магазин за кашони и опаковъчни материали в София
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: купувача

Магазина за кашони и опаковки се намира на адрес:


Съвети за опаковане

Отделете и идентифицирайте специалните чупливи вещи

Преместването на крехки и скъпоценни вещи изисква повече време и внимание, така че започнете с идентифицирането им. След като знаете какво трябва да бъде специално опаковано, отделете предметите и ги съхранявайте всички заедно на сигурно място. Важно е да отделите специално време за подготовката, опаковането и етикетирането им.

Преди да вземете решение за опаковъчните материали е важно да прецените какво количество опаковки е нужно. Препоръчваме ви, също да направите снимки на предметите преди преместването, за ваша сигурност. Те могат да се използват за информиране на застрахователни оферти или като доказателство в случай, че се случи най-лошото и трябва да подадете иск.

Вземете правилните опаковъчни материали

Крехките стоки изискват специални опаковъчни материали. Важно е да инвестирате в качествено опаковане на балончета, опаковъчна хартия и подплънки. Избягвайте използването на вестници, тъй като може да остави печат и стари дрехи или одеяла, тъй като те могат да се подхлъзнат или да се разкъсат.

За стъклени съдове, осветление и керамика не забравяйте да увиете всеки отделен предмет в хартия и след това с обвивка с мехурчета. Използвайте най-малкия възможен кашон за вашите предмети, а за много деликатни или специални парчета сложете само по едно в кашон. Попълнете всички полета в кутията с подплънки (стиропор, дунапрен).

Художественото произведение трябва да бъде увито в много слоеве опаковъчна хартия, а ъглите трябва да бъдат допълнително покрити с фолио от мехурчета. След това трябва правилно да обезопасите вашия артикул с помощта на опаковъчни одеяла и специални опаковъчни връзки.

И накрая, без значение какво опаковате, удвоете тиксото! Не позволявайте цялата ви упорита работа да се разхищава – уверете се, че кутията е добре закрепена.

Маркирайте кашоните


Вземете застраховка за доставка и съдържание

За допълнителна сигурност се уверете, че имате добра застраховка, за да защитите нещата си. Важно е да проверите дали това ще ви покрие по време на процеса на преместване. Въпреки че с вашите неща не трябва да се случва нищо, ако са опаковани и транспортирани правилно, добре е да знаете, че сте покрити финансово, ако се случи най-лошото.

Безопасно разопаковане

Това е също толкова важно, колкото и процеса на опаковане. Уверете се, че вие или вашата компания за преместване внимателно разтоварват първо крехките кашони. След като влезете в новия си дом, поставете всички крехки вещи в сигурен ъгъл на предвидената им стая и разопаковайте накрая, докато не поставите всички мебели на място. Когато става въпрос за разопаковане на тези елементи, внимателно поставете кашона на равномерно място и спазвайте правилно обозначенията на стрелките с правилния път нагоре.

Какви опаковки и кашони да използваме?

Малки кашони

Подходящ за видео / DVD / CD, битови предмети, книги, инструменти и други по-малки тежки предмети. Когато използвате крехки предмети, порцелан, чаши увийте във фолио с мехурчета и опаковъчна хартия. Следва тиксо, необходим за закрепване на кутията. Най-добрите кашони за съхранение на документи, офис консумативи, направени от здрава картонена кутия, те са идеални за съхранение дори на тежките предмети, без да се притеснявате, че може да се разкъсат.

Средни кашони

Подходящ за предмети със средно тегло като кухненски прибори, дрехи, играчки и др. Също така са подходящи за книги, документация, папки, но не претоварвайте. Използвайте по широко лентово тиксо тип солвент за закрепване на кутията.

Големи кашони

Перфектни кашони за спално бельо, чаршафи, кърпи и дрехи – многофункционална. Идеален за други по-големи предмети.

Тиксо

Използвайте тиксо тип солвент, така ще си гарантирате сигурността на вещите.

Стреч и Бабъл фолио

Обвивка с мехурчета е специално фолио с балончета, предназначено най-вече за опаковане на големи продукти (електрически уреди, мека мебел и др.). Предимството му е, че защитава максимално вашата вещ в сравнение с обикновенното фолио. Ако желаете дадена вещ да бъде предпазена от прах, влага или замърсяване подходящо за целта е стреч фолио. Прозрачността на фолиото позволява визуална проверка на стоките.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви