Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Почивки в Турция

no image
  • Почивки в Турция
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: купувача

https://www.bontour.bg/img/upl/images/others/seo_ext/samobg_images_btbg.jpgОткрийте необятната природна красота, завладяващата история и гостоприемството на Турция чрез нашите ръчно изработени туристически пакети. Повече от 13 години експертите по пътувания на Бон Тур организират изключителни преживявания в тази динамична дестинация, за да създадат скъпи спомени.

Независимо дали желаете да се възхитите на причудливите приказни комини на Кападокия, да плавате по възвишеното Тюркоазено крайбрежие с частен гюлет или да пазарувате из извивките на Големия базар, ние се справяме с всеки детайл с нашето вътрешно ноу-хау. Разнообразните ни предложения варират от екскурзии в малки групи до напълно персонализирани частни пътувания, базирани на вашите интереси и график.

Бон Тур предлага и специализирани екскурзии, като летене с балон над Кападокия, екскурзии с ескорт до Троя и Ефес и чартъри на луксозни яхти по крайбрежието. Нашите пакети включват полети, летищни трансфери и др. за едни безгрижни почивки в Турция. Предлагаме също така спестявания при почивки в курортите на принципа "всичко включено в цената", където са включени заведения за хранене, удобства и развлечения.

Екипът ни щателно проверява и подбира само най-добрите хотели, ресторанти и експертни екскурзоводи, за да покаже топлото турско гостоприемство. Свържете се с нас още днес, за да започнете да планирате своето незабравимо персонализирано бягство и да прегърнете тази невероятна страна. Позволете на нашите специалисти по пътувания да ви отворят вратите към приключението на пътешествието ви в Турция!

КОМЕНТАР

Остави оценка: