Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 19.10.2023 12:25 !

Зъбни импланти в Стоматологична Клиника Ведра Дентал

  • Зъбни импланти в Стоматологична Клиника Ведра Дентал
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: лично предаване

Зъбните импланти са все по-популярна опция за хора, които са загубили един или повече зъби и искат постоянно решение за възстановяване на усмивката. Те са изкуствени зъбни корени, които се поставят хирургично в челюстната кост, осигурявайки стабилна основа за заместващ зъб или мост. В тази статия ще проучим кога зъбните импланти са опция, предимствата, които предлагат, и историята на оралната хирургия.


Кога зъбните импланти са опция?


Зъбните импланти могат да бъдат опция за хора, които са загубили един или повече зъби поради нараняване, гниене или други причини. Подходящи са и за тези, които изпитват затруднения при носенето на протези или мостове или които са имали загуба на кост в челюстта. Въпреки това, не всеки е кандидат за зъбни импланти, тъй като процедурата изисква здрави венци и достатъчна костна плътност, за да поддържа импланта.


Предимства на зъбните импланти


Зъбните импланти предлагат няколко предимства пред други опции за заместване на зъби, като протези или мостове. Първо, те са постоянно решение, което означава, че не е необходимо да се премахват или заменят след време. Второ, те са най-естественият на вид и усещане вариант, тъй като имитират структурата на естествените зъби. Трето, те предотвратяват загубата на кост в челюстта, която може да възникне при други опции за заместване на зъбите.


КОМЕНТАР

Остави оценка: