Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Очила 3D за телефони за виртуална реалност VR BOX

 • Очила 3D за телефони за виртуална реалност VR BOX
 • Очила 3D за телефони за виртуална реалност VR BOX
 • Очила 3D за телефони за виртуална реалност VR BOX
 • Очила 3D за телефони за виртуална реалност VR BOX
 • оценка:
 •  0/5

  С удоволствие Ви представяме най-новото чудо на технологиятa и най-доброто в момента на технологичния пазар:
  Очила 3D за телефони за виртуална реалност VR BOX- преобразувай своя телефон в IMAX театър
  ВИРТУАЛНИ 3D ОЧИЛА за смартфони ОТ 3,5” ДО 6” ИНЧА: SAMSUNG GALAXY NOTE 2/3/4 S4 S5 IPHONE 4/5/6 и всички мобилни телефони от 3,5 до 6 инча с андроид или IOS ( IPHONE)
  Модел 2016
  С тези очила може да гледате филми, музика и 3D клипове директно от вашият смартфон, да играете игри, да обикаляте по света в различни държави, и какво ли още не...
  Широки и ясни лещи
  С възможност за регулиране на дължината на ластичните каиши. Регулиране на лещите!
  Можете да ги ползвате за гледане на 3D филми и 3D игри на телефона Ви както и за реално изживяване на всяко място на света с GOOGLE MAPS VIRTUAL TOUR( свалете го от GOOGLE PLAY)
  Смартфонът се поставя в специален поднос, който се издърпва отстрани на очилата и след това се вкарва обратно. Маншетът-уплътнител е изработен от меко-пореста пяна. Тя обхваща лицето по такъв начин, че потребителя може да носи VR очилата заедно със собствените си очила. Възможност за регулирането на диоптрите в очилата липсва, което не е изненадващо. Също така трябва да се отбележи и наличието на вентилационни отвори в корпуса, което намалява запотяването на лещите и ”прегряване” вътре в очилата. На главата VR One се прикрепва чрез два ремъка, преминаващи отгоре и отстрани на главата, така че приличното тегло на конструкцията да е по-балансирано и очилата да не успяват да оказват натиск върху носа. Очилата създават и възпроизвеждат страхотно театър озвучаване след като сложите телефона си в тях- все едно сте на кино или IMAX TЕАТЪР! Така се наслаждавате на любимите неща още по-приятно.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви