Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 24.05.2017 14:55 !

OLIMP BCAA амино киселини възстановяване хранителни добавки 120капс

 • OLIMP BCAA амино киселини възстановяване хранителни добавки 120капс
 • оценка:
 •  0/5

  Верижноразклонени аминокиселини (BCAA) под формата на капсули. Всяка капсула съдържа 1100 mg. л-изолевцин, л-валин и л-левцин.Верижноразклонените аминокиселини са екзогенни субстанции, което означава, че те не се синтезират в тялото и трябва да бъдат доставени с храната. Те съставляват 35-40% от мускулния протеин и са от особена важност, тъй като осигуряват енергия и, същевременно, предпазват мускулите от разграждане. Известно е, че ускоряват изгарянето на подкожните мазнини и участват в метаболизма на въглехидратите, като ги пренасочват в процеса на изгаряне, т.е. не се складират в мастните депа. Те са от най-голяма полза по време и след интензивно физическо натоварване и по време на диета, тъй като тогава запазват аминокиселините и гликогена в мускулите и подобряват азотния баланс в организма.
  Предназначение:
  Като средство за преодоляване на катаболизма по време и след тренировка и по време на диети за отслабване. Повишава издръжливостта и силата по време на натоварване, спомага за изгарянето на подкожните мазнини.
  Ingredients: free amino acids (43 % L-leucine, 21,5 % L-valine, 21,5 % L-isoleucine), emulsifier – soy lecithin, acidity regulator – citric acid; thickener – xanthan gum; 0,02% vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), capsule (gelatine, colour: E 171).
  Доза:3 капсули
  Начин на употреба: 1 доза 2-3 пъти дневно /преди, след тренировка и вечер преди лягане/.
  Опаковка: 120капс.
  Ако желаете да поръчате изпратете ни вашите данни: имена, телефонен номер и офис на Еконт на които искате да получите доставката. Обработваме доставката с 20% отстъпка от доставката. А ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА 3 ПРОДУКТА ОТ НАШИЯ ПРОФИЛ ДОСТАВКАТА Е ЗА НАША СМЕТКА!!!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви