Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 26.05.2017 10:49 !

OLIMP TCM олимп три креатин малат възстановяване хранителни добавки

 • OLIMP TCM олимп три креатин малат възстановяване хранителни добавки
 • OLIMP TCM олимп три креатин малат възстановяване хранителни добавки
 • оценка:
 •  0/5

  Три креатин малат е форма на креатин с подобрена разтворимост и усвояемост в сравнение с креатин монохидрата. Благодарение на това, той по-ефективно се превръща в активната форма - креатинфосфат; задържа се по-дълго време в организма, с което се удължава действието му.
  Три креатин малат не задържа вода в клетъчните стени. В стомаха се разделя на креатин и ябълчена киселина. Ябълчената киселина помага за изхвърлянето на амоняка от мускулите, който е вторичен продукт при процеса на образуване на мускулна енергия. Амонякът причинява сковаване на мускулите. Неговото премахване ще спомогне за по-добрата му работа. Креатинът поддържа енергийните нива като превръща АДФ в АТФ. Три креатин малатът помага увеличава енергийните запаси и премахва вредните вторични продукти.
  Предназначение:
  За увеличаване на мускулната маса, сила и издръжливост при спортисти от скоростно-силови дисциплини и спортове за издръжливост.
  I
  ngredients: 84,6% creatine malate (tricreatine malate), bulking agent - microcrystalline cellulose, anti-caking agent - magnesium salts of fatty acids, capsule (gelatin, colour: E 171).
  Nutrition information 1 capsule 2 capsules 4 capsules
  Tri-creatine malate 1100 mg 2200 mg 4400 mg
  Доза: 2 капсули
  Начин на употреба: 3 дози дневно /преди и след тренировка и вечер преди лягане/.
  Опаковка:120 капс.
  Ако желаете да поръчате изпратете ни вашите данни: имена, телефонен номер и офис на Еконт на които искате да получите продукта. Обработваме пратката с 20% отстъпка от доставката. А ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА 3 ПРОДУКТА ОТ НАШИЯ ПРОФИЛ ДОСТАВКАТА Е ЗА НАША СМЕТКА!!!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви