Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Овощна градина 1000 кв.м 3 категория

  • Овощна градина 1000 кв.м 3 категория
  • Овощна градина 1000 кв.м 3 категория
  • оценка:
  •  0/5
  • Площ в декари: 1 дка
  • Тип: Овощна градина

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви