Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Овощна градина 22000 кв.м 3 категория

no image
  • Овощна градина 22000 кв.м 3 категория
  • оценка:
  •  0/5
  • Площ в декари: 22 дка
  • Тип: Овощна градина

Нова по-ниска цена. Бадемова градина на 5 години, цената е 820 лева на декар.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви