Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Овощна градина 30000 кв.м 5 категория

no image
  • Овощна градина 30000 кв.м 5 категория
  • оценка:
  •  0/5
  • Площ в декари: 30 дка
  • Тип: Овощна градина

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви