Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Овощна градина сини сливи и череши 7990 кв.м 3 категория

  • Овощна градина сини сливи и череши 7990 кв.м 3 категория
  • Овощна градина сини сливи и череши 7990 кв.м 3 категория
  • Овощна градина сини сливи и череши 7990 кв.м 3 категория
  • Овощна градина сини сливи и череши 7990 кв.м 3 категория
  • оценка:
  •  0/5
  • Площ в декари: 7 дка
  • Тип: Овощна градина

Овощна градина 7990 кв.м
сини сливи 8 годишни - 4000 кв.м
череши 2013 г - 2100 кв.м
череши 2015 г - 1800 кв. м

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви