Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Пилета бройлери на 40 дена 3.50 лв

 • Пилета бройлери на 40 дена 3.50 лв
 • Пилета бройлери на 40 дена 3.50 лв
 • Пилета бройлери на 40 дена 3.50 лв
 • оценка:
 •  0/5


  продавам еднодневни и по големи бройлери за месо

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви