Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 10.10.2016 13:48 !

Пирографи Pyro Master-kit Англия

no image
 • Пирографи Pyro Master-kit Англия
 • оценка:
 •  0/5

  Здравейте почитатели на пирографирането.
  Представям ви пирографа - PYRO MASTER-kit. Английско производство.
  Подходящ както за любители така и за професионалисти!
  Pyro Master е: удобен, лек, с приятна визия но най-важното е-функционален, който ще заслужи уважението ви и ще удовлетвори изискванията на всеки един от вас. Има 2-мощности 15W-за кожа и 30W-за работа върху дърво, функции от изключително значение за твореца.
  Съдържа:
  19бр. накрайника-дават възможност за украса по всевъзможни начини, ще задоволят изискванията за форми и на най-взискателните.
  Поставка-стабилна и лесна за употреба основа.
  Принадлежности-които ще предизвикат вашата усмивка и ще ви дадат възможност да покажете умения както върху кожа, така и на дърво, плюс още изненади.
  Пирографа PyroMasterе с изключителни технически характеристики. Пишещата му част е с дължина-5см., достатъчно къса за удобно писане и рисуване и украса, загрява до степен на ефективност за 3мин. при смяна на накрайник е готов за работа след 30сек. с удобна и топлоусочива гума за пръстите, която не се плъзга и дава възможност за продължитена и комфортна работа. Кабела е с дължина 130см. който позволява удобство и свобода на движение там където творите.
  Опаковка-сигурна, удобна и компактна.
  Пирографа Pyro Master, ще достви огромно удоволствие както на малки, така и на по-големи творци, както на тези които за първи път се докосват до изкуството така и на тези които творят от дълги години със по-стари апарати.
  Той ще ви служи вярно, сигурно и с удобство, дълги години!
  Ще достави радост и усмивка на всяко дете!
  Потопете се в света на красивото изкуство-пирография по един удобен и съвременен начин. Внос, производство и разпространение на материали за пирографиране-МИКС-5 ООД гр. Пловдив.
  бул. Шести септември 37
  Гаранция -24-месеца! Най-доброто тепърва предстои! Доставката е за сметка на получателя.
  Важно: след 1.08.2016г. цената ще претърпи промяна, Английските производители повишават цените си.
  Цената ще бъде -90лв. ( за неизвестен период от време)до първи нов внос.!!!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви