Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

плоска термопреса за текстил

 • плоска термопреса за текстил
 • оценка:
 •  0/5

  Намалени най-ниски цени на термопреси за сублимация на нашия пазар. От 750.00 лв, сега само за 595.00лв до изчерпване на количествата!!!
  Използва се за сублимационен печат и термотрансфер. Със своята ниска цена са подходящи за всеки стартиращ бизнес. Супер лесни за употреба и с огромна сфера на приложение. Могат да се ползват за тениски, якета, блузи, суичъри (и други типове текстилни изделия), кейсове за мобилни телефони, керамика и др. Горната плоча е алуминиева с тефлоново (незалепващо) покритие, а долната плоча е оборудвана със силиконова еластична подложка, която подпомага за по-равномерно притискане на текстила към нагряващата плоча.
  Технически параметри:
  Тип: ръчна, за тениска
  Площ за нагряване - 38х38см
  Контролер: AISET NTTH-2000 DIGITAL TIME & TEMP CONTROLLER
  Напрежение: 220V, Мощност: 1500W
  Готовност за работа: 0-999 sec.
  Максимална температура: 225 C
  Точност на загрявяне: ±0.5%
  “Принт Медиа” ООД е основана в края на 2001 година и от тогава неизменно се занимава с внос и продажба както на машини за рекламната индустрия (широкоформатни принтери, сувенирни принтери, режещи плотери, капсачки, преси), така и на материали и консумативи за тях. ”Принт Медиа” ООД е официялен представител на DGI за България!
  Нашият екип от професионалисти подхождат индивидуално към всеки един клиент и ще Ви помогнат да изберете нужната за конкретните Ви цели машина, медии и консумативи за нея. Предлагайки ви алтернативни и гъвкави решения, ще Ви помогнем да изберете оптималния вариант за Вашият бизнес
  https://www.facebook.com/printmediabg/
  http://www.printmedia-bg.com/

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви