Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 26.05.2017 10:57 !

POWER EXTREME WHEY суроватъчен протеин хранителни добавки 750гр

 • POWER EXTREME WHEY суроватъчен протеин хранителни добавки 750гр
 • оценка:
 •  0/5

  Категория: ПРОТЕИНИ
  Опаковка: 750 gr
  Power Extreme Whey - създаден на базата на суроватъчен протеин концентрат, който отговаря напълно на различните нужди на активно спортуващите.
  Power Extreme Whey представлява лесноусвояем, висококонцентриран инстантен суроватъчен протеин концентрат, чиято формула е специално създадена да отговори на най високите световни изисквания към този клас протеини.
  Този йоннообменен суроватъчен протеин концентрат е получен посредством микрофилтрация чрез кръстосан поток за повишаване нивото и качеството на ди и три пептидните вериги (β-лакто-глобулин, α-лакт-албумин, β-микро-глобулин), които играят ключова роля при поддържането на позитивен азотен баланс, ускоряват възстановяването и засилват имунната система при тежки натоварвания и диети.
  Съдържа аминокиселини в пептидна форма за по-бързо усвояване. Състава на протеина е идеален за загуба на мазнини, като същевременно запазва мускулната маса, поддържа високи обмяната на веществата и изгарянето на калории. Протеиновият източник е специално обогатен с много аминокиселини и ВСАА, отговорни за протеиновия синтез, антикатаболизма и подобряването на имунната система. Освен това с всяка доза протеин получавате и голяма част от необходимата Ви дневна доза витамини и минерали.
  БЪРЗА УСВОЯЕМОСТ И НАЙ ВИСОКА БИОЛОГИЧНА СТОЙНОСТ,
  ИНСТАНТЕН И АГЛОМЕРИРАН, ОТЛИЧНО РАЗТВОРИМ БЕЗ ПОМОЩТА НА МИКСЕР
  Поради високото протеиново съдържание и превъзходния си вкус може да задоволи и най-претенциозните изисквания.
  Препоръчителна доза: Препоръчва се от 2-3 пъти дневно 1 доза (30 гр.) с вода или мляко.
  Видове вкусове: Шоколад
  Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.
  Ако желаете да поръчате изпратете ни вашите данни: имена, телефонен номер и офис на Еконт на които искате да получите продукта. Обработваме пратката с 20% отстъпка от доставката. А ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА 3 ПРОДУКТА ОТ НАШИЯ ПРОФИЛ ДОСТАВКАТА Е ЗА НАША СМЕТКА!!!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви