Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Предрак и рак на маточната шийка, Епидемиология, профилактика, диагностика, лечение, Колектив

  • Предрак и рак на маточната шийка, Епидемиология, профилактика, диагностика, лечение, Колектив
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: използвано
  • Доставката се поема от: купувача

Предрак и рак на маточната шийка - КолективКатегория: Медицина и биологияИздателство: V МБАЛ, СБАЛОГодина: 2002Cтраници: 144Забележка: Неизползвана книга.Налични бройки: 1Език: БългарскиГрад на издаване: СофияКорици: мекиРазмери:  165/235/0 ммКлючови думи:  предрак, рак на маточната шийка,
тумориVIII Национална научно-практическа конференция по онкогинекология 12-15 септември 2002 г. - Изнесени доклади.
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ
Изпълняваме Вашето желание и събрахме в тази книжка предоставените ни от авторите доклади, изнесени на VIII конференция по онкогинекология. На конференцията се проведоха дълбоко съдържателни и полезни дискусии по проблемите на рака на маточната шийка в България.
В резултат на работата на конференцията, в която участваха акушер-гинеколози, онкогинеколози, химиотерапевти и лъче-терапевти от цялата страна, бяха приети правила за терапевтично поведение при болните с рак на маточната шийка. Тези правила са съобразени с правилата, изготвени и препоръчани от FIGO, като има малки различия. Различията се основават на специфичните условия в нашата страна и на нашия многогодишен опит. Спазването на тези правила ще допринесе за подобряване на диагностиката и лечебните резултати.
С пожелания за успехи в работата за благото на нашите пациенти.
Доц. Мария Попова

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви