Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Продажба 1100 кв.м В регулация (УПИ) С ток Водопровод

  • Продажба 1100 кв.м В регулация (УПИ) С ток Водопровод
  • Продажба 1100 кв.м В регулация (УПИ) С ток Водопровод
  • Продажба 1100 кв.м В регулация (УПИ) С ток Водопровод
  • Продажба 1100 кв.м В регулация (УПИ) С ток Водопровод
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 1100 кв.м
  • Регулация: В регулация
  • Ток: С ток
  • Вода: С вода

94.НАМАЛЕНИЕ !!! Парцел в регулация – парк “Кенана”, в гр.Хасково
Агенция ”ИНТРИГА”,гр.Хасково(член на СБИ - Сдружение Брокери на Имоти) Предлагаме на Вашето внимание за продажба парцел в регулация , ситуиран в парк”Кенана” на град Хасково.
Имотът е с площ от 1 100 кв.м. и е разположен в близост до “Лятно кино-Кенана” в гр.Хасково.Ведно в него е изградена и малка монолитна вила с площ от 17 кв.м.
Парцелът е потдържан , с лозов масив , орех и много плодни дръвчета.По новия устройствен план граничи с широк асфалтов път.
Електро и ВиК присъединяването е на границата на парцела.Районът е застроен с множество фамилни къщи , някои от тях ново монолитно строителство.Много комуникативно място , в близос до центъра на града/2 км./,спирка на градски транспорт.
Районът е предпочитано място за живеене заради чистия въздух и спокойна среда .
Кенана
Най-големия парк на територията на общината – парк “Кенана”. Този парк се явява като своеобразни бели дробове на града и естествена преграда за вредните емисии, които бълват промишлените предприятия “Неохим” (Химически завод) и “Вулкан” (завод за производство на цимент) на територията на разположения на 15км на север град Димитровград.
Паркът заема площ от 236,6 хектара и се намира североэападно от града. Проектът е на арх. Валентина Атанасова и арх. Джубелиева. Изграждането и оформянето му се извършва между 1955 и 1970 г.
Основната част – около 70% от общата площ, е залесена. Разпространените дървесни видове са Благун, Цер, Зимен дъб, Космат дъб, Мъждрян, Дива череша и др. Основната маса са издънкови благунови насаждения с възраст между 60 и 70 години. Извършвани са залесявания с Липа, Бял и Черен бор, Полски ясен, Ацер негундо. По-късно, след изграждането на главната алея (1969), и с едроразмерни фиданки – Атласки кедър, Сребролистна липа, Веймутов бор, Смърч и Секвоя. Интересни в дендрологично отношение са „Малкият и Голям партер“, Розариумът, Дендрариумът и „Сухата река“.
Подходът на парка преминава в широка алея, дълга 3км, която води до изкуствено езеро. Покрай алеята са обособени детски площадки и спортни площадки, а по цялото продължение на алеята през 25 метра има разположени пейки с прилежащи кошчета за боклук и осветителни тела, а самата алея завършва с декоративно езеро.
В паркът се намират и два парк-хотела съответно с по 3 и 4 звезди, с прилежащи басейни и спа центрове. А в съседство се намира най-големият комплекс от тенискортове с червена настилка на територията на града.
Но нито един от тези инфраструктурни обекти не ви пречи да се отпуснете и да се насладите на дивата природа, която ви заобикаля. Потънал в дълбоките сенки на дърветата и слушайки песните на птиците, често можеш да видиш заек или катерица.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви