Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Продажба 2000 кв.м В регулация (УПИ) Без ток Без вода

  • Продажба 2000 кв.м В регулация (УПИ) Без ток Без вода
  • Продажба 2000 кв.м В регулация (УПИ) Без ток Без вода
  • Продажба 2000 кв.м В регулация (УПИ) Без ток Без вода
  • Продажба 2000 кв.м В регулация (УПИ) Без ток Без вода
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 2000 кв.м
  • Регулация: В регулация
  • Ток: Без ток
  • Вода: Без вода

156. Невероятно атрактивен парцел в местността “Кекличево стопанство”- парк “Кенана” , гр.Хасково
Агенция ”ИНТРИГА”,гр.Хасково(член на СБИ - Сдружение Брокери на Имоти) Предлагаме на Вашето внимание за продажба много атрактивен имот , ситуиран в местността “Кекличево стопанство” – парк “Кенана” на град Хасково.
Парцелът е разположен с широко лице на главен асфалтов път , водещ към язовир “Клокотница” на град Хасково.
Районът е особено популярен и предимно застроен с жилищни сгради ниско строителство.Прекрасна природна среда и невероятна гледка към язовира и върховете на “Родопа” планина.
Много зеленина , чист въздух , спокойствие – всички необходими предпоставки за Вашия пълноценен и спокоен живот.
Характеристика на имота:
площ 2 000 кв.м.
южно изложение
равен
ъглов
широко лице на два пътя
много комуникативен
ВиК и Ел.комуникации
Цена : 96 000 лева
ВАЖНО :
В цената на парцела е включена и държавната такса за смяна на статута на имота – за жилищни нужди-ниско застрояване , до 10 метра височина!
Ха̀сково е град в Централна Южна България. Той е център на Община Хасково и на Област Хасково. Според преброяването от 2011 година Хасково е с население 76 397 души и 12-ят по големина град в страната.
Хасково е разположен в Южна България и е областен център. Намира се недалеч от границите с Турция и Гърция, което определя и ключовото му географско положение. През територията на Област Хасково минава най-бързият и пряк път, свързващ Европа с Азия и Близкия изток.
Любопитен факт е, че Хасково е на почти еднаква географска ширина с Рим (Италия), Барселона (Каталуния, Испания), Тбилиси (Грузия) и Чикаго (САЩ)
Южното географско положение на Хасково и близостта му до Бяло море, от което го отделят сравнително ниските склонове на Източните Родопи, както и лесното проникване на по-топъл въздух по долината на р. Марица, обуславят преходен климат между континенталното влияние от север и средиземноморското от юг. Средногодишната температура на Източнородопското предпланинско стъпало е 12,6°С. Зимата е мека и къса, лятото – дълго и горещо.
Най-големия парк на територията на общината – парк “Кенана”. Този парк се явява като своеобразни бели дробове на града.
Паркът заема площ от 236,6 хектара и се намира североэападно от града. Проектът е на арх. Валентина Атанасова и арх. Джубелиева. Изграждането и оформянето му се извършва между 1955 и 1970 г.
Основната част – около 70% от общата площ, е залесена. Разпространените дървесни видове са Благун, Цер, Зимен дъб, Космат дъб, Мъждрян, Дива череша и др. Основната маса са издънкови благунови насаждения с възраст между 60 и 70 години. Извършвани са залесявания с Липа, Бял и Черен бор, Полски ясен, Ацер негундо. По-късно, след изграждането на главната алея (1969), и с едроразмерни фиданки – Атласки кедър, Сребролистна липа, Веймутов бор, Смърч и Секвоя. Интересни в дендрологично отношение са „Малкият и Голям партер“, Розариумът, Дендрариумът и „Сухата река“.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви