Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Продавам 400 Декара Земеделска Земя

  • Продавам 400 Декара Земеделска Земя
  • оценка:
  •  0/5
  • Площ в декари: дка
  • Тип: Овощна градина

Продавам Земеделска Земя Местонахождение Местнос Синана Кюпа Кърстов Азмак Айдарица Азмака Махмудица Гелемена 1200 лева на декар За Сериозни Купувачи - КОСТАДИНОВ ИМОТИ

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви