Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

продавам гоблени

no image
  • продавам гоблени
  • оценка:
  •  0/5

    продавам готови ушити в рамка гоблени- ”Детска прегрътка”,” Коне на водопой”, ”Бели маргаритки”, ”Иисус чука на вратата”,и други, ушити с ДМC конци, с красиви рамки

    КОМЕНТАР

    Остави оценка: