Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 07.10.2016 09:52 !

Продавам книгата ' Кой уби промяната' на Кен Бланчард

  • Продавам книгата ' Кой уби промяната' на Кен Бланчард
  • Продавам книгата ' Кой уби промяната' на Кен Бланчард
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: използвано
  • Доставката се поема от: купувача

Продавам книгата 'Кой уби промяната' на Кен Бланчард, цена 6лв.
Книгата е без забележки, като чисто нова.
Това е книга за мениджърите и собствениците на фирми, които искат да се справят по-успешно с процесите по управление на промените, които внедряват в своите фирми и които искат да избегнат скъпоструващи грешки.
=
Ревю от NovaVizia.net
Всеки ден фирмите по целия свят стартират различни инициативи. Някои от тях са големи, дори скъпи, но всички те се правят с цел да се промени статуквото. Същевременно, между 50 до 70 процента от усилията и действията по въвеждане на промяна се провалят. Много от така желаните промени никога не виждат бял свят, но същевременно и източват ресурсите, енергията и морала на фирмите.
Какво убива промяната? Кой я убива?
Ще откриете отговорите в книгата "Кой уби промяната?" на световнопризнатия експерт по мениджмънт и лидерство Кенет Бланчард и неговия колега-съавтор Джон Брит. Съдържанието на книгата е свързано с един детектив, агент Майк Макнали, който разследва поредното убийство на промяна. Агент МакНали разпитва 13 основни заподозрени, които всъщност са мениджъри на различни компании, всеки от които притежава специфични, типични мениджърски характеристики.
Със сигурност ще припознаете някои от тези персонажи във вашата лична фирмена практика и работа! В края на книгата агент Макнали разрешава случая по начин, който ще ви вдъхнови да станете ефективен агент на промяната във вашата организация. В края на книгата ще откриете пътеводител, който стъпка по стъпка ще ви насочи към най-правилните действия, с които да приложите наученото от "Кой уби промяната?" Ще можете да направите оценка на сегашното състояние на инициативи, свързани с промени във вашата организация, както и ще научите кои са най-добрите практики за въвеждане и поддържане на желаните промени.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви