Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

продавам овощна градина - сини сливи

no image
  • продавам овощна градина - сини сливи
  • оценка:
  •  0/5
  • Площ в декари: 19 дка
  • Тип: Овощна градина

Продавам овощна градина от сини сливи - сорт Стенлей,
7-годишна, собствен водоизточник и капково напояване.
Площ 19.000 декара.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви