Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Продавам сезалови чували

 • Продавам сезалови чували
 • Продавам сезалови чували
 • Продавам сезалови чували
 • Продавам сезалови чували
 • оценка:
 •  0/5

  Марина Ромеа ЕООД продава нови сезалови чували за ръчно опаковане(пакетиране) на различни продукти като: боб, леща, брашно, ориз, захар, сол, чай, кафе, какао, слънчогледови и тиквени семки, дърва за огрев, въглища, брикети, фуражи, жито, царевица, пшеница, малц, сода, семена, храни за животни, гранулирани храни, храни за домашни любимци, пясък, цимент, чакъл, строителни отпадъци, минерални торове, пръст за цветя, насипни материали и много други разнородни вещи и предмети. Намират приложение и в строителството като често биват използвани за съхранение на материали. Естествено сезаловите чували са добри и за фирмите работещи в сферата почистване на различни отпадъци. В сезалови чували Вие може да опаковате още дрехи, одеала, възглавници, пердета и прочие. Ние гарантираме качеството на този опаковъчен материал тъй като се занимаваме с неговото разпространение и знаем колко полезен бива той за обществото. Хубаво е да използвате сезалови чували и при преместване на движима собственост съобразена с примерите по-горе като те обещават пълна защита при доброто опаковане.
  Ширина на чувалите: 40,50 или 60 сантиметра
  Дължина на чувалите: 60,70,90 и 110 сантиметра
  Цвят: бял
  Изработени са от полипропилен, който е:
  - добър изолатор
  - подходящ за контакт с хранителни продукти
  Чувалите са здрави, лесно се пълнят и транспортират. Издържливи са на триене. Сезаловите чували гарантират здравина и сигурност за тези, които ги използват.
  Цени на сезален чувал:
  Чувал с ширина 40см и дължина 60см - 0,20 лв
  Чувал с ширина 50см и дължина 70см - 0,25 лв
  Чувал с ширина 60см и дължина 90см - 0,33 лв
  Чувал с ширина 60см и дължина 110см - 0,37 лв
  Минимално количество за покупка: 1-ин чувал
  Ние знаем колко ценно е вашето време. Затова „Марина Ромеа” Ви предлага да се възползвате от дистанционното пазаруване на чували - чрез Интернет, за да можете да извършвате своите покупки директно от дома си или от офиса по всяко удобно за Вас време - 7 дни в седмицата. При това с удобството без да напускате дома или офиса си. Фирмата извършва доставки на чували до всеки един град и село в България! Гарантирана експресна доставка до 24 часа по куриер(ЕКОНТ, СПИДИ, ТИП ТОП КУРИЕР, ЛЕО ЕКСПРЕС, ЕВРОПЪТ) с наложен платеж в цялата страна до Вашия магазин, офис или дом в удобно за Вас време. Доставката се извършва с -10 процента отстъпка от куриерската тарифа за всички наши клиенти!
  За поръчки и доставка, моля свържете се с нас на посочения по-долу под обявата мобилен телефон.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви