Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

продавам шкаф за везна и касов апарат за магазин

 • продавам шкаф за везна и касов апарат за магазин
 • продавам шкаф за везна и касов апарат за магазин
 • оценка:
 •  0/5

  продавам шкаф за везна и касов апарат за магазин. Размери: 80 на 50 на 80 см

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви