Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Продавам тунер за китара или бас-tuner guitare& bass seiko-25 лв

 • Продавам тунер за китара или бас-tuner guitare& bass seiko-25 лв
 • Продавам тунер за китара или бас-tuner guitare& bass seiko-25 лв
 • Продавам тунер за китара или бас-tuner guitare& bass seiko-25 лв
 • Продавам тунер за китара или бас-tuner guitare& bass seiko-25 лв
 • оценка:
 •  0/5

  Продавам тунер за китара или бас-tuner guitare& bass seiko-25 лв
  Перфектно работи, батерия 12v. Вграден микрофон и вход жак.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: