Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Продаваме разработен, работещ цех за оградна мрежа

 • Продаваме разработен, работещ цех за оградна мрежа
 • Продаваме разработен, работещ цех за оградна мрежа
 • Продаваме разработен, работещ цех за оградна мрежа
 • Продаваме разработен, работещ цех за оградна мрежа
 • оценка:
 •  0/5

  Продаваме работещ цех за оградна мрежа. Цеха разполага с 4 машини, обучен персонал от 8 човека, товарен бус и помещение от 250кв.м., за което наема е 250 лв с ДДС и е за дългосрочно ползване.
  Ще предоставим изградена база данни от клиенти v цялата страна. Имаме няколко склада на едро, които зареждаме, магазини и строителни обекти. Също така си набавяме постоянно нови клиенти от реклами в интернет и вестници.
  Капацитета на цеха е 4-6 тона дневно, в зависимост от дебелината на телта, от която се изработва мрежата.
  Машините са българско производство, снабдени с български ел. мотори (2.2киловата, на 1480 оборота), които са в гаранция. Базата ни разполага и с няколко други мотора, които са бързо-оборотни и варират между 1.1-1.5киловата.
  Персонала ни е обучен, с дългогодишен опит в изработката на плетена оградна мрежа, също така и в поддръжката на машините.
  Буса е товарен, 3.5 тона, Мерцедес.
  Разполагаме и с инструменти, като електрожен, ъглошлайф, бор-машина, немски ножици на Книпекс, ножици за стягане и други дребни инструменти.
  Разполагаме и с набор от спирали (шнекове) за различни размери на окото от 1мм до 6мм. Също така и резервни части за машините. Разполагаме и с кантари.
  Ще предоставим документи на евентуалния купувач, да удостоверим приходите и разходите на цеха.
  Продаваме само бизнеса, без фирмата.
  Причина за продажба: имаме строително-ремонтен бизнес в София и нямаме нужното време за оградните мрежи.
  Готови сме да обучим новия собственик в рамките на 2 седмици, а след това също ще бъдем на разположение да отговаряме на въпроси.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви