Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 13.10.2016 00:00 !

Професионален апарат за безиглена мезотерапия F-49

  • Професионален апарат за безиглена мезотерапия F-49
  • Професионален апарат за безиглена мезотерапия F-49
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: купувача

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.
ПРОФЕСИОНАЛЕН УРЕД ЗА БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ F - 49
Метод на работа на апарата за безиглена мезотерапия:
Използва електропорация и електроосмоза, (безиглена мезотерапия или мезодермална или клетъчна руптура). Това е безиглена техника, която лесно отваря аквапорините (AQP), подхранва кожата в дълбочина, и така третира всички видове кожни проблеми. С налагането на метода електрофореза в сферата на красотата, започна да се използва техника на проникване наречена " точка по точка" по посока, дълбочина и количество на пренасяне на високо - енергийните подхранващите серуми директно в кожата. Те успяват да се абсорбират бързо и ефективно, подобряват кожния метаболизъм, поддържат кожата еластична и добре изглеждаща.
Аквапорините са главния път, през който водата преминава в клетките.
Какво е електропорация и електроосмоза?
Електропорация: Действа директно върху кожата, мигновено подобрява проникването в кожната тъкан. Чрез електрошок се отварят малки дупчици в липидната мобилизация на клетките и в същото време хидрофилни молекули, които не са били абсорбирани, могат да проникнат във вътрешността на клетките. След като малки дупчици са направени, в рамките на няколко секунди до няколко минути, отвореното състояние ще се задържи в зависимост от дължината на електрошока.
Електроосмоза: Главно действа на молекулите, които се вкарват в дълбочина. Електрически заряди с еднакъв характер са взаимно отблъскващи се, така че може да се предаде положителен заряд на положителна подхранваща молекула, и да я вкарва дълбоко в кожата. Същевременно неутралната молекула също ще проникне дълбоко в кожата.
Функции на уреда за безиглена мезотерапия
Отстраняване на лунички и избелване на кожата: безкръвно отваряне на клетъчните канали, абсорбира се подхранващия серум, стимулира се клетъчния метаболизъм, и клетъчното възобновяване.
Премахване на фини бръчки: дълбоко в кожата се вкарват серуми, които стимулират клетъчното обновяване, премахват се дълбоки бръчки.
Премахва акне: Чрез електрическия предавател се вкарва дестилат против акне в проблемните зони, който изчиства или предотвратява повторната поява на акне, без инфектиране.
Овлажняване и хидратация: Вкарва се хидратиращ, хранителен дестилат в дълбочина, доставя се достатъчно вода за клетките, предотвратяват се проблеми, причинени от липсата на вода в клетките.
Апарат за безиглена мезотерапия F49
Гаранционен срок: 12мес.
Произход: Китай

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви