Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС „Маникюр“

  • ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС „Маникюр“
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: лично предаване

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за курс по «МАНИКЮР»  по утвърдени програми от МОМН и ЕС, висококвалифицирани знания и умения. Интензивният Курс по Маникюр е подходящ за хора, които искат в кратки срокове да придобият специализирани знания и умения. При провеждането на курсове при нас ще изучавате:
- История на маникюра;
- Хигиена и организация на работното място;
- Дезинфекциране на инструментите;
- Болести по ноктите и кожата; по ноктите и кожата 
- Анатомия на ръце, нокти и кожа;
- Технология на маникюра;
- Грижа за кутикулите;
- Техники на лакиране – класически, френски;
- Рисунки върху ноктите / декорации/;
- Рисуване с акрилни и ацетонови бои;
- Изграждане с UV гел;
- Гел лак; 
- Структура на оформяне на нокътната плочка; 

Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. Практика в реална работна среда – козметичен салон.

След полагане на изпит получавате държавно Удостоверение за проведеното обучение, валидно за страната и ЕС. Получавате Europass приложение на български, немски и английски език. Europass документите представят уменията и компетентностите, като описват подробно индивидуалните способности на личността, както и начините, по които са придобити. Посочват се длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа. За повече информация – https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/european-skills-passport/certificate-supplement

Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение “ПАРТНЬОРИ – КС” е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 200912798 

Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му. 

За контакт и записване тел.: 02/4835994, 0877380031, 0877380013, 
http://cpopartners.bg/

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви