Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 24.10.2016 16:45 !

Промишлено помещение 1052 кв.м Тухла Готов (завършен)

  • Промишлено помещение 1052 кв.м Тухла Готов (завършен)
  • Промишлено помещение 1052 кв.м Тухла Готов (завършен)
  • Промишлено помещение 1052 кв.м Тухла Готов (завършен)
  • Промишлено помещение 1052 кв.м Тухла Готов (завършен)
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 1052 кв.м
  • Строителство: Тухла

Код на обявата: 21376
Автоцентър намиращ се на главния вход на града, разположен върху 3500 кв.м. собствена земя с РЗП 1052 кв.м. и ЗП от 750 кв.м. Разположение на сградите по следния начин:
Офисна част с Шоу рум - 750 кв.м. и сервизни клетки със санитарни възли - 300 кв.м. Офисната част на първи етаж се състои от Шоу рум - голяма зала в отлично състояние, луксозно изпълнение. Голяма витрина към главен булевард. Вход към заден двор с автоматична ролетна щора. Окачен таван, климатизация. Три офиса, санитарен възел. Отделен вход за втори етаж, където са разположени офиси, с лице на булеварда. Офисите са в отлично състояние, обзаведени. Разположение: голям коридор от който се влиза към два самостоятелни офиса. Първият се състои от голяма търговска зала с преградена част за управител, санитарен възел и голяма панорамна тераса. Вторият офис се състои от голяма зала, още една стая със санитарен възел и изход към терасата.
Пристроена към тази сграда има още една с площ от 300 кв.м. Състои се от 7 броя сервизни клетки, стая за работници с баня и тоалетна. Три от сервизните клетки са с подемници, оборудвани са с машини на фирмата SLIFT, едната клетка е с канал. Автомивка - оборудвана. Всички клетки са със самостоятелни входове и вътрешни врати между тях. Входовете им са с ролетни врати с дистанционно управление.
Обекта е работещ, изцяло газифициран, с кабелна и телефони, климатизиран. Двора е голям с площ от 3 500 кв.м. с шлайфан бетон, ограден с красива ограда. Градина е с поливна система. Автокъщата е строителство от 2008 г. Имотът е с отлична транспортна достъпност, с кола и с градски транспорт, като отстои на 5 мин. от ЖП гара.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви