Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 15.10.2016 17:04 !

Промишлено помещение 1629 кв.м Тухла

  • Промишлено помещение 1629 кв.м Тухла
  • Промишлено помещение 1629 кв.м Тухла
  • Промишлено помещение 1629 кв.м Тухла
  • Промишлено помещение 1629 кв.м Тухла
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 1629 кв.м
  • Строителство: Тухла

Продавам производствено помещение и офиси разположени на втори етаж в многофункционална бизнес сграда, част от индустиален комплекс в близост до ул. Кукуш. Тук са позиционирани елитни български  и международни компании. Районът е комуникативен с удобен достъп до входно - изходните пътни артерии на столицата.  
Помещението, което продавам е с  площ от 1629 кв.м, височина 5.20 м и носимоспособност 500 кг/кв.м.  Конструкцията на сградата е колонен тип, което позволява различни варианти за вътрешно преустройство.
На този етап разпределението (съобразено с дейността, която се извършва в момента) включва три малки и един по-голям офис с кухненски бокс и санитарен възел, две складови помещения, четири санитарни възела.
Достъпът до тези помещения се осъществява по коридор, в дъното на който има портална врата, която е връзката с производственото хале. То е с площ от 1400 кв.м и има възможност да се раздели на две. Разполага с два аварийни изхода, външен хаспел за товаро-разтоварителна дейност, два санитарни възела, кухненски бокс със столова, баня и стая за почивка.  
Сградата е с представителни общи. Разполага със собствен паркинг с контролиран пропусквателен режим.  Осигурени са всички комуникация и удобства за различен вид дейности.
Има и подробности, които не съм изложила в презентацията. На разположение съм за подробности и предоставяне на нужните документи.
Оферта: 268624
ВИД СТРОИТЕЛСТВО:  стоманобетонна конструкция; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 1 629 кв.м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО:  1985 г.; ОТОПЛЕНИЕ:  локално; ИЗЛОЖЕНИЕ:  юг, югоизток; БАЛКОНИ/ТЕРАСИ:  няма; ДОГРАМА:  PVC; Вторичен пазар; С асансьор; С паркомясто
Мирела Ви дава нови възможности за сделка. Сега можете да подадете, директно от свое име, безплатни частни обяви без комисиона в mirelaBG.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви