Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Промишлено помещение 2808 кв.м Масивна конструкция Готов (завършен)

  • Промишлено помещение 2808 кв.м Масивна конструкция Готов (завършен)
  • Промишлено помещение 2808 кв.м Масивна конструкция Готов (завършен)
  • Промишлено помещение 2808 кв.м Масивна конструкция Готов (завършен)
  • Промишлено помещение 2808 кв.м Масивна конструкция Готов (завършен)
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 2808 кв.м
  • Строителство: Друго

ФЦ КОВАЧИТЕ, находящ се в с. Ковачите, общ. Сливен, обл. Сливен, в регулация, представляваща 1 бр, склад разделен на 3, административна сграда, кантар, портиерна и трафопост. Сградният фонд е в добро състояние, масивни сгради с панелни и тухлени стени и железобетонен покрив покрив. Полезна височина от 4 до 6 м. Стените са с мазилка. Базата преди е функционирала като пункт за изкупуване на метали. Има релсов кран. Между сградите има асфалтова площадка на която е разположен релсовият кран.
Върху имота няма тежести.
Линк към имота от google maps: http://goo.gl/maps/W4z5p
Местоположение:
Имотът се намира в северната част на с. Ковачите, на 10 км в от международен път Е85 (София-Бургас), на 15 км от гр. Сливен, на 30 км. от гр. Нова Загора.
От запад граничи с главен асфалтов път, на изток със складови помещения, на север граничи с друг имот, а на юг с парцел. Намира се на 1 км. от центъра на с. Ковачите. Порталът е разположен в западната част.
Прилежащ терен: Два терена съответно 2417 м2 и 391 м2.
Сграден фонд:
Обща площ на двата парцела е 2 808 кв.м.
Единият е 2417 м2 и обща РЗП 874 кв.м., състояща се от склад 1 от 225 кв.м.; склад 2 от 29 кв.м.; производствен корпус от 397 кв.м.; авторазтоварище от 138 кв.м.; малък склад от 63 кв.м.; клетки за насипна продукция от 22 кв.м.;
Другият е 391 м2 и РЗП 87 кв.м. с административна сграда от 87 кв.м.
Технологична линия:
1. Авторазтоварище (сграда 4)- суровините се разтоварват и посредством редлери и елеватори постъпват в Склад (сграда1) или Производствен корпус (сграда 3).
2. Производствен корпус (сграда 3)- постъпилите вече суровини в завода влизат в съответни клетки, от клетките се насочват към чукова дробилка за смилане. Системата за дозиране на микроелементи не работи. Те се претеглят ръчно и се изсипват в смесителя при основните суровни.
Смлените суровини постъпват в кош- кантар с вместимост 1 тон по желаните рецепти, като дозирането е ръчно. След като се претеглят основните суровини, отваря се клапата на кантара и чрез шнек постъпват в смесителя. След хомогенизация- около 4 минути, отваря се клапата на смесителя и чрез шнек и елеватор, подаващ на друг шнек, готовата смеска постъпва в клета. Под нея е разположена пакетиращата машина. Чрез шнекове смеската може да запълни бункерите за насипна продукция.
3. Бункери за насипна продукция - от там има възможност за товарене на насипни товари в камиони
Сградният фонд се състои от:
1. Сграда 1, представляваща склад № 1, с метални врати, на един етаж, с тухлена конструкция с желязобетонни колони и метален покрив. Полезна височина от 5 м. Склад № 1 е с РЗП 225 м2. Входът на сградата е от запад. Сграда 2 - склад за чували се вижда в на снимката. Тухлена конструкция и метални врати с липсващ покрив.
2. Сграда 3 - производствен корпус, с РЗП 397 м2 намира се непосредствено до склад № 1 състоящо се от: тухлени стени с железобетонни колони, плоча от желязобетон, с железни врати. Липсват някои части от оборудването. Тук се извършва същинското смилане на зърна и смесването им с компоненти за получаването на качествен фураж.
3. Сграда 4 - Авторазтоварище - изграден е от тухлени зидове и стоманобетонна плоча, на един етаж височина 4м. с РЗП 138 кв.м., капацитет 20т./ч. От там посредством редлери и елеватори постъпват по желания в склада или в клетките в завода.
4. Сграда 5 и 6 - малък склад и клетки за насипна продукция. Клетките са изградени от метал с РЗП 22кв.м. и чрез тръба се пълнят смески в камионите. Малкият склад е с тухлени стени с желязобетонен покрив. РЗП 63 м2. Входът е от юг. На снимката се вижда и релсовият кран.
5. Сграда 6 (Парцел 419) - Административна сграда с лаборатория. Изградена е от тухли и стоманобетонни колони и стоманобетонна плоча за покрив. РЗП 87 м2 в добро състояние.
Комуникации:
Достъп до имота: До имота се стига по асфалтов път в добро състояние. Порталът е от западната част на имота. Обектът се намира на 10 км от международен път Е871, на 30 км от гр. Н. Загора. И на 15км от гр. Сливен.
Вътрешни пътища: Асфалтова площадка около цеха.
Електроснабдяване: В имота има електрозахранване и действащи ел. табла, които разпределят подаването на ел. енергия.
Мръсен канал: има изградена система за отвеждане на отпадъчни води.
Вода: Вода има в имота.
Предназначение: Подходяща за преработка на земеделска продукция, развиване на търговска и производствена дейност. Има възможност за съхранение на стопански инвентар на останалата част от терена.
Продажна цена: 300 000 лв.;
Наемна цена: 2000 лв.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви