Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 11.10.2016 18:34 !

ПРОМОЦИЯ!!! Аудио система (уредба) Panasonic SА-АК25. 2х100W (Music, RMS)

no image
  • ПРОМОЦИЯ!!! Аудио система (уредба) Panasonic SА-АК25. 2х100W (Music, RMS)
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: използвано

ПРОМОЦИЯ!!! Аудио система (уредба) Panasonic SА-АК25. 2х100W (Music, RMS)
ПРОМОЦИЯ!!! Системата звучи много добре, произведена е в Германия, както се вижда на снимките. На фона на сегашните Китайски боклуци, които се продават.
Има достанционно, запазено, което разбира се работи - показано на снимките.
Инфо: http://audio.manualsonline.com/manuals/mfg/panasonic/panasonic_sc_scak25.html?p=36
Продавам я защото от доста време не я ползвам, нямам време вече, а и покрай компютрите и модерните телефони от които можеш да слушаш музика.
Системата е ползвана малко от мислещи хора, можете да видите, че е запазена. Дисковете работят, даже на една от снимките съм показал, че е прочела диска с 9 песни в него, работи тунера и едната касета, другата от дясно не върти добре, когато се пусне започва да влачи и разбира се изключва, защото има защита. Системата беше в два кашона отделена от колоните близо 7 години и след като я изкарах, едната касета не е както трябва.
Касетите са ползвани изключително малко, може би и затова едната не работи. Не съм фен на касетите и затова не е ползвана особено на касети, а да ви кажа имам само една касета под ръка.
Мисля, че иска почистване и който разбира може да си я оправи сам. Аз не мисля да я отварям. Всичко друго си работи, както и оригиналното дистанционно.
Цената мисля, че е коректна, като имате предвид, че казвам всичко какво работи и какво не.
Не се подлъгвайте и не бъдете наивни по другите обяви на подобни техники, които са на повече от 15 години, които само като видиш, какви снимки има (каква мизерия) и на какво прилича можете да си направите изводи, но каквато и да е техниката с годините започва да дава проблеми, особено, ако не се ползва... няма как, няма вечни неща!!!
Който казва, че всичко работи много лъже, да знаете, откровен съм човек съм... ето например както тази, която се продава за 170лв:
http://olx.bg/ad/uredba-panasonic-cd-stereo-system-sa-ak25-ID5VchM.html#4f6c9b7f25
Представяте ли си? Погледнете колко е ГНУСНА? Вие бихте ли купили нещо за което не са полагани грижи? Аз лично, НЕ!!!
СНИМКИТЕ МИ СА РЕАЛНИ!
Изпращам с Еконт с 20% отстъпка от куриерската услуга или най-добре е да сте от Бургас за да се уверите лично в нещата, които написах.

КОМЕНТАР

Остави оценка: