Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

ПРОМОЦИЯ електронна цигара eGo W 1100 mah единичен комплект

  • ПРОМОЦИЯ електронна цигара eGo W 1100 mah единичен комплект
  • ПРОМОЦИЯ електронна цигара eGo W 1100 mah единичен комплект
  • оценка:
  •  0/5
  • Доставката се поема от: купувача

Може да разгледате всичките ни продукти, като посетите и официалният ни сайт:www.geneticsvape.comСУПЕР ПРОМОЦИЯ:ЕДИНИЧЕН КОМПЛЕКТ САМО ЗА 14,-лв.eGo-W 1300 mah 18,-лв.налични в инокс само
EGO-W е една от най-новите електронни цигари на модела EGO, която използва нова революционна система за директно пълнене, система W вграден томайзер който се зарежда със спринцовка или пригоденото за него шишенсе което включено в комплекта, има прозрачен прозорец , което прави възможно следенето на количеството останала никотиновата течност в резервоарчето, както и предотвратява теч на никотин на 100%.
Зареждането става по-лесно от преди. Развива се горната част отстранява се мундщука след което резервоарчето се напълва с течност в право полужение със сприцовка или шишенце с накрайник тим игла. Батерията на модела EGO-W е идентична с тази на модела EGO. Но имат фукция изключване/включване на батерията с цел предодвратяване на случайни включваня когато не се използва. Приятно е-пушене! Изпращането става по куриерска фирма еконт за сметка на получателя!Едно от съществените предимства на електронната цигара е това, че тя може да помогне на пушачите, които искат да се откажат от тютюнопушенето. Сам по себе си този продукт не води до отказване на тютюнопушенето, но с него тези, които са пушачи от дълго време и не могат да спрат навика изведнъж, получават възможността да смекчат ефектите на въздържанието, независимо какви методи са опитали до момента.Забранено за лица под 18г.Доставка с куриерска ф-ма спиди, до офис 3.5лв.,до адрес 4.5лв.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви