Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 31.07.2021 00:20 !

Просторен офис за продажба в бизнес сграда в кв. ”Младост 3”

  • Просторен офис за продажба в бизнес сграда в кв. ”Младост 3”
  • Просторен офис за продажба в бизнес сграда в кв. ”Младост 3”
  • Просторен офис за продажба в бизнес сграда в кв. ”Младост 3”
  • Просторен офис за продажба в бизнес сграда в кв. ”Младост 3”
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: продавача

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: SPC-90034
Представяме просторен офис за продажба в бизнес сграда в кв. ”Младост 3”, близо до метростанция ”Александър Малинов” между Бизнес центъра и летището.
Сградата е със самостоятелни входове с по 2 асаньора. Има 3 подземни и 8 надземни етажа /общо 11 етажа/.
Офис пространството се намира на 3 етаж, на кота + 9.625 м, и е с обща площ - 1800 кв.м (160 кв.м са общи части по нотариален акт).
Офис пространството се състои от два офиса:
Офис А2-3 (със застроена площ от 804.71 кв.м), състоящ се от приемно помещение, тоалетна с помещение за чистачка, коридор, зала, заседателна зала, склад, помещение за отдих, 13 работни помещения, заседателна зала, сервизно помещение, кухненски бокс със столова, помещение за склад, помещение за принтери и главно ел. табло.
Офис Бд’г1-2 (със застроена площ от 804.71 кв.м), състоящ се от приемно помещение, тоалетна с помещение за чистачка, заседателна зала, склад, помещение за активна почивка, коридор, главно ел. табло, помещение за принтери, 17 работни помещения, фоайе с помещение за секретарка, архив, каса, склад, столова с кухненски бокс.
Помещенията са след основен скорошен ремонт.
Разполагат с агрегатна помпа за охлаждане и отопление 184 к/W с 4 компресора.
Разход за ток и охлаждане около 1800 лв/месец. Има независимо захранване от трафопоста, в сградата няма ТЕЦ.
В цената влиза освен офис пространството и 16 паркоместа на -2 етаж.
Финансиране на покупката
Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашия кредитен център SUPER CREDIT при най-ниски лихви и процент самоучастие.
Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

КОМЕНТАР

Остави оценка: