Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Ямаха-тт600

  • Ямаха-тт600
  • Ямаха-тт600
  • Ямаха-тт600
  • Ямаха-тт600
  • оценка:
  •  0/5
  • Тип: Ендуро и Кросов


мотора,има и документи и козметични забележки

КОМЕНТАР

Остави оценка: