Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

работа в офис, производството, склад на едро , склад на дребно, продавач - консултант Жена Полувисше Без шофьорска книжк

 • работа в офис, производството, склад на едро , склад на дребно, продавач - консултант Жена Полувисше Без шофьорска книжк
 • оценка:
 •  0/5

  Желана длъжност: работа в офис, производството, склад на едро , склад на дребно, продавач - консултант Пол: Жена Образование: Полувисше . Възраст: 41 год.
  Мога да работя с програмите :Word, Excel. Работа в офис, продавач - консултант, склад на едро , склад на дребно, камериерка ,касиерка
  Продавач - консултамт - 2004 -2008 година
  Познаване на продуктовото портфолио на търговския обект. Извършване на ревизии за стоковата наличност, разширяване на продуктовата гама, подаване на заявки към дистрибуторски фирми, отчетност, ревизиране на реализираните продажби.
  Консултиране на клиенти, разширяване на продуктовата гама, следене на стокова наличност, подаване на заявки към дистрибуторски фирми, отчетност, ревизиране на реализираните продажби.
  Управител Стол - 2009 - 2012 година
  Координиране дейността на служителите. Делегиране на отговорности. Прилагане на техники и начини за мотивация и повишаване ефективността на служителите. Разпределение на дейностите и отговорностите и ревизиране на дейността.
  Административна дейност: Отчетност, изготвяне на графици и разписания, планова дейност. Заприходяване на активи.Отчетност на разходи и извършени дейности. Изготвяне на графици и планове. Движение на документооборот, работа с държавни административни институции. Извършване на заявки към доставчици. Разкладки и разценки на продукцията.
  Завършени допълнителни курсове
  Компютърна грамотност
  Офис секретар - Административно обслужване
  Мога да представя препоръки от предишни работодатели.
  Домашна помощница, пазаруване, плащане на сметки, обгрижване на възрастни хора

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви