Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Работа от дома. Стартирай своя безнес с Avon!

 • Работа от дома. Стартирай своя безнес с Avon!
 • Работа от дома. Стартирай своя безнес с Avon!
 • Работа от дома. Стартирай своя безнес с Avon!
 • оценка:
 •  0/5

  Работя в една огромна козметична компания - Avon. Фирма, която над 125г. е на пазара и предлага продуктите си в повече от 100 страни.С времето се издигнах в кариерата и сега имам възможността да помагам на хората, предлагайки им работа и възможност за основни или допълнителни доходи с Avon.Avon е компанията, която дава възможност на хората работещи в нея, да развиват свой бизнес, лесно и достъпно, без да правят начални инвестиции.Avon е компанията, която предлага на хората безплатно развитие и издигане в кариерата. Всичко зависи от теб - какво и кога искате да постигнете.Стани част от семейството на Avon! Можеш да станеш представител или направо да стартираш едно ниво по-нагоре, като лидер на екип.
  За първото ниво - представител в Avon Вие получавате:- възможност за допълнителни доходи - до 30% печалба от общата поръчка.- подаръци и мотивационни програми само за представители.- промоции, отстъпки и специални оферти свързани с Avon.- възможност да пазаруваш безплатно от марката.- без фиксирано работно време.Това, което трябва да правите е да предложите на своите познати да разгледат брошурата на Avon,да вземете поръчките им и да ги пуснете в сайта на Avon :)
  За второто ниво - Лидер на екип в Avon ще получиш- всички привилегии като представител
  плюс- мотивационни програми и подаръци само за Лидери на екипи.- големи парични бонуси за всяка кампания + Fast Start Bonus при започването на работа.- 17 заплати в годината. - Гъвкаво работно време - нямаш шеф, работиш, когато имаш време. - Работата е около 1-2 часа на ден. Не всеки ден. Тази позиция е подходяща за амбициозни хора, търсещи развитие и удобство в работата си. Тази позиция ти дава възможност да развиеш свой собствен бизнес с Avon. В Avon не се налага да работите със свои пари - плащате поръчаните продукти, чак когато сте ги раздали на своите клиенти.Без обвързващи договори и скрити условия.Стани част от голямото семейство на сега и ще получиш подарък за добре дошъл! Парфюм Perceive Oasis + комплект бяла козметика Anew .+безплатни брошури и мостри, с които да започнеш работа.За допълнителна информация или регистрация обадете се на тел. 0876287987.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви